Meating Nyíregyháza

Ismerjen meg minket

KIK VAGYUNK MI?

Egy baráti társaság és egy közös cél. Hosszas nyári beszélgetések idézték elő víziónkat egy gasztro bárról, egy helyről, amit mindenki szeretett volna, de senki sem tudta, hogyan kezdjen hozzá. Meguntuk a várakozást, így ötleteinket összeadva mi magunk alkottuk meg a helyet, amire már régóta vártunk,, s ami minket jellemez. Elsődleges célunk volt kialakítani egy olyan minőségi gasztro műhelyt Nyíregyháza szívében, amely nem csak megyénkben, de az ország bármely pontján megállná a helyét. A Meating nem csupán egy étterem, hanem egy életérzés, ami igazán mi vagyunk és amely bennünket képvisel. Egy lelkes baráti csapat, akik a konyhaművészet iránti szenvedélyüket másoknak is át akarják adni.

Éttermünket úgy alakítottuk ki, hogy egy új színt vigyen városunkba, olyat amilyet ez a térség eddig még nem látott. Az ételekre és italok kifogástalan minősége mellett, nagy hangsúlyt fektettünk az egyedi design kialakítására, mely elengedhetetlen a jó légkör megteremtéséhez. Hiszünk benne, hogy egy üzletet nem a profit, hanem az elhivatottság kell, hogy irányítson. Büszkék vagyunk arra, amilyenné ez az étterem vált és reméljük, hogy a mi álmunkban mások is örömüket lelik.

Elhelyezkedés

Térkép megjelenítése

Az Ön IP-címét a rendszer el fogja küldeni a Google Maps szolgáltatásnak.

4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 2/A, Magyarország

Heti nyitvatartási idő

Hétfő
11:00 – 21:00
Kedd
11:00 – 21:00
Szerda
11:00 – 21:00
Csütörtök
11:00 – 21:00
Péntek
11:00 – 22:00
Szombat
12:00 – 22:00
Vasárnap
zárva

Elérhető fizetési lehetőségek

Rólunk

Meating Debrecen

Meating Debrecen

Meating Debrecen

Házi Ice Tea

Házi Ice Tea

!!WOLT, FOODPANDA, ELVITEL!!

Sokan kértétek...nagy volt a nyomás...a sok üzenet, hogy de miért nem!!😊 Nem tudtunk elmenni mellette...reméljük ezentúl ti sem fogtok!❗️!😊 Nem kell többet nélkülözni a házi ICE TEA-t a kanapén sem!❗️!🥤Wolton is, FoodPandán is, és elvitelre is elérhető már a teánk, hogy maximális legyen a Meating érzés otthon is!❗️

Elérhető szolgáltatásaink

Összes elérhetőségünk

Küldje el nekünk üzenetét

Adja meg a nevét.
Adja meg az e-mail-címét. Kérjük, érvényes e-mail-címet adjon meg
Adja meg a telefonszámát. Kérjük, érvényes telefonszámot adjon meg
Adja meg a tárgyat.
Írja be az üzenetet.
Üzenetét a rendszer elküldte. Hamarosan válaszolunk.
Üzenetküldés sikertelen.
Twitter_Logo_Blue